ALIGN="middle"
onder
Zpro6 Marine Antifauling coating


Zpro6 1K Antifauling is een langdurige oplossing en heeft een meerwaarde in het voorkomen van aangroei van micro - organismen zoals, pokken, zeewormen, algen, kreeftjes etc. Zpro6 Antifauling heeft als eigenschappen dat het bestand is tegen zouten, zuren, chemicaliën, bacteriën en is bovendien zeer corrosiebestendig. Zpro6 Antifauling voorkomt door minder weerstand een verhoging van de vaar snelheid van uw boot of schip. Bij een aangroei van micro - organismen moet de motor dit compenseren door meer vermogen te leveren. Met als bijkomende factoren meer brandstofverbruik en hogere onderhoudskosten.

marinecoatingZpro6 1K is zeer geschikt voor het beschermen van Aluminium of metalen oppervlakken, Zpro6 1K is bestand tegen, zouten, zuren, chemicaliën, zure regen, vogelpoep, UV-bestendig, Antibacterieel, algen, mos, micro - organismen. Langdurige bescherming tegen vermelde weersinvloeden en zeer zuinig in verbruik.
Zpro6 High Tech Polish is een hoogglanzende polish op basis van Nano Technologie. High Tech Polish heeft een zeer groot afpareleffect en is voor ongeveer 10 maanden bestand tegen, zure regen, zout water, vogelpoep, UV-bestendig.

Zpro6 uw partner in de wondere wereld van Nano Coating oppervlakte behandelingen.